Hopp til innhold

Autorisert Regnskapsfører

Som et autorisert regnskapsbyrå tilbyr vi alle typer regnskapstjenester, også profesjonell økonomisk rådgivning. At vi er autorisert, betyr at vi har den nødvendige utdannelsen og tilfredsstiller alle gjeldende lovkrav og regler. Da dette er et felt som stadig er i endring, er det en sikkerhet for deg å vite at de som tar seg av de økonomiske aspektene av bedriften din er spesialister i sitt felt.

God kommunikasjon sikrer høy kvalitet

Vi legger stor vekt på kundens behov ved valg av økonomisk løsning. Noen ganger passer manuell bokføring best, andre ganger er det elektroniske regnskapstjenester som er den beste løsningen. Sammen finner vi den optimale pakken for akkurat din bedrift.

Din autoriserte regnskapsfører i Ålesund samt hele Norge

Ser du etter en grundig og effektiv økonomisk partner, er vi den du leter etter. Vi tar på oss regnskapsoppdrag som ekstern regnskapsfører og sørger for at dere overholder alle tidsfrister og følger regelverket. Samtidig vil vi se etter muligheter for din bedrift å profittere og spare penger. Men mange års erfaring er vi førstevalget for mange i Ålesund og omegn.

Kontakt oss for mer informasjon rundt hva våre autorisert regnskapsførere kan tilby deg.

Dersom du foretrekker å ta kontakt med én gang - ring oss gjerne på tlf: 70 13 45 90.

Share on Facebook