Hopp til innhold

Etablering av selskap

Etablering av selskap er en av våre regnskapstjenester. Ved etablering av selskap hjelper vi til med valg av selskapsform, utarbeidelse av budsjett og lånesøknad. Ved etablering av selskap hjelper vi også til med å finne ut hvilken selskapsform som passer best. Vi hjelper også til med registrering og etablering av ulike firmatyper. Ved etablering av selskap som aksjeselskap, utarbeider vi alle nødvendige dokumenter i henhold til aksjeloven.

Kontakt oss for mer informasjon om etablering av selskap.

Etablering av selskap er lett

Vi hjelper hovedsakelig til med etablering av selskap i Ålesundregionen, men har kunder over hele Norge. I forbindelse med etablering av selskap oppstår det gjerne mange spørsmål.

Spar Regnskapskontor ønsker å være en støttespiller for gründere. Vi går gjennom problemstillinger man møter som nyetablerer. Vi synliggjør alternative løsninger og gir generelle råd.

For et nystartet selskap er det lurt å få hjelp av en autorisertregnskapsfører til en rekke Regnskapstjenester. Eksempler på regnskapstjenester som det er lurt å få hjelp til den første tiden som selskap inkluderer lønn, fakturering og generell regnskapsføring.

Share on Facebook