Hopp til innhold

Lønn

Gjennom god kommunikasjon og grundig kartlegging før oppstart, skreddersyr vi lønnstjenestene etter dine behov. Ved å sette bort lønnskjøringen til oss, sikrer dere at deres ansatte får korrekt lønn til riktig tid. Som en ekstern lønningsavdeling vil vi hver måned kunne levere nøyaktige og grundige lønnsutbetalinger. Derfor burde du sette bort lønnskjøringen til oss:

Fleksible og skalerbare avtaler

Gjennom vårt system kan du selv velge om du ønsker å legge inn lønnsopplysninger via web-løsningen eller om du vil rapportere inn lønn via tradisjonell kommunikasjon, som faks eller e-post. Vi benytter et lønnsprogram som er integrert med vårt regnskapssystem. Dette sikrer riktig regnskapsføring og avstemming av lønn/regnskap.

Lønnshåndtering for mer enn 400 ansatte

Med over 400 lønnskjøringer av kunders ansatte, besitter vi en bred kompetanse og har derfor god erfaring med de fleste problemstillinger innenfor lønn. Vi kan også kjøre lønn som eget oppdrag uten å ha selve regnskapet.

Kvalitetsrike regnskapstjenester i Ålesund og resten av landet

Vår erfaring strekker seg over mange år, og vi leverer høy kvalitet. Tett dialog og god oppfølging er to viktige deler av vår leveranse, og du skal alltid føle deg velkommen til å ta kontakt med oss. Kontakt oss for mer informasjon om kjøring av lønn.

Share on Facebook