Hopp til innhold

Online Regnskapsføring

Online Regnskapsføring er en automatisert regnskapsførertjeneste hvor vi tilbyr kunden et nettbasert fakturaprogram som automatisk blir oppdatert i vårt system. Er dette kombinert med OCR (KID) og Visma Collect så blir betalingene automatisk ført og for sent betalte fordringer vil automatisk bli oppfulgt av Visma Collector. Videre vil være mottaker av inngående faktura enten via EHF, egen mail, eller papir.

Disse blir tolket av oss og sendt for godkjenning til rett person hos kunden. Kunden logger seg inn på en nettside hvor en kan se fakturaen og godkjenne den. Her vil kunden også ha et elektronisk arkiv over alle inngående fakturaer. Når fakturaen er godkjent så vil vi føre den og sende den til betaling på forfall.

Dette kan gjøres fra PC, nettbrett eller mobiltelefon. Det eneste kunden trenger å gjøre er å godkjenne fakturaen og vi ordner resten. Kunden slipper alt papirarbeid og å passe på at ting blir betalt til rett tid. Vi tilbyr også selvsagt lønnskjøring for kunden hvor vi sender bankliste til banken når kunden har godkjent denne.

Share on Facebook