Hopp til innhold

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester for alle bedrifter

Vi tilpasser våre tjenester slik at det passer for både store bedrifter, mindre selskaper, enkeltpersonforetak og startups. Ved oppstart, etablerer vi en god dialog og sørger for at du vil få skreddersydde regnskapsløsninger for din bedrift. Ved å la våre spesialister overta hele eller deler av regnskapsarbeidet vil du kunne kutte kostnader og få bedre kontroll. Du kan stole på at vi har den kunnskapen og erfaringen som skal til for å være din profesjonelle sparringspartner innen økonomi. Vi leverer følgende tjenester:

Trygg regnskapsføring på nett med ASP

ASP (Application Service Provider) gjør at vi kan tilby nettbaserte regnskapstjenester som gir deg mulighet til fleksible løsninger og som lett kan tilpasses både små og store bedrifter. Med en ASP-løsning vil du få en enkel tilgang til dine data og dokumenter. All utveksling av data blir sendt kryptert og på den måten kan du være trygg på at all sensitiv informasjon blir ivaretatt.

Autorisert regnskapsførerselskap i Ålesund og resten av Norge

Kontakt oss for mer informasjon rundt våre regnskapstjenester eller dersom du er klar til å bestille en av våre tjenester.

Share on Facebook